Vision Kista

Kista

Stockholm växer och det råder idag en stor enighet om att vi har en bostadsbrist i Stockholm. Rosewood har tillsammans med Lomar arkitekter har skapat ett förslag till en förbättring av stadsdelen som planeras i södra Kista.

Till visionen

“Vi skapar levande stadsdelar”

Brf Strandpiren

Gävle

Rosewood deltar i andra etappen av bygget av Gävle strand, bara ett stenkast från vattnet. Här skapas ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet.

Till projektet

Alderholmen P-hus

Gävle

Gävle Strand är en helt ny stadsdel i Gävle. Här bebyggs det för fullt och behovet av parkeringsplatser ökar drastiskt. Rosewood bygger nu P-hus för 110 nya parkeringsplatser.

Till projektet

Brf Telegrafen Waterfront

Nynäshamn

I centrala Nynäshamn omvandlar Rosewood Properties fastigheten Telegrafen till 210 bostäder, penthouse och townhouse i 3 försäljningsetapper.

Till projektet

Diavoxgränd

Nynäshamn

På Diavoxgränd utvecklar Rosewood nu tredje byggetappen av projektet på Nynäshamn där det planeras för ca 7000 BTA bostäder. Här planeras det för 80-100 lägenheter i ett kvarter inbäddad i grönska och mysiga gångstråk.

Till projektet
Sålt

Vega Park

Haninge

Rosewood har tillsammans med K2A Knaust & Anderson Fastigheter 2015 utvecklat området Vega i Haninge kommun där det byggs 500 lägenheter i vad som blir Sveriges största moderna trästad.

Till projektet

Romberga

Enköping

Rosewood properties planerar både hyresrätter och bostadsrätter i Enköping, med närhet till handel, service och pendeltågsstation.

Till projektet

Arnö

Nyköping

Centralt i Nyköping, med exponering mot Stadsfjärden och småbåtshamn, planerar Rosewood Development ett nytt bostadsområde.

Till projektet
Sålt

Gavlehov 1

Gävle

I arenaområdet Gavlehov med närhet till fotbollsarenan, travbana och hockeyarena utvecklar Rosewood properties en helt ny och innovativ stadsdel, Arenastaden, tillsammans med Gävle kommun. Gavlehov 1 för till den första delen där Rosewood redan fått en detaljplan fastslagen och erhållit flera bygglov.

Till projektet
Sålt

Gavlehov 2

Gävle

Här har Rosewood Development utvecklat ett kvarter som nu köpts av Preservia AB. Kvarteret är en del av nya Arenastaden.

Till projektet
Sålt

Gavlehov 3

Gävle

Rosewood har i arenaområdet Gavlehov med närhet till fotbollsarenan, travbana och hockeyarena utvecklat en helt ny och innovativ stadsdel tillsammans med Gävle kommun. Detaljplan finns antagen och bygglov har erhållits. Detta är första delen av nya Arenastaden.

Till projektet

Gävle Park P-hus

Gävle

Gävle Arenastad är en helt ny stadsdel i Gävle. Här bebyggs det för fullt och behovet av parkeringsplatser ökar drastiskt. Rosewood planerar nu för 300 nya parkeringsplatser.

Till projektet

Gävle Park

Gävle

I arenaområdet Gavlehov med närhet till fotbollsarenan, travbana och hockeyarena utvecklar Rosewood en helt ny och innovativ stadsdel tillsammans med Gävle kommun.

Till projektet
Sålt

Hästhagen

Ekerö

I Svartsjö, med närhet till natur och havsmiljö 10 km utanför centrala Ekerö, har Rosewood properties förvärvat 5 ha mark av Ekerö kommun för uppförande av 15 000 BTA radhus och hyresrätter för användande inom vård- och omsorgsnäringen. 

Till projektet