I centrala Nynäshamn omvandlar Rosewood Properties fastigheten Telegrafen till 210 bostäder, penthouse och townhouse i 3 försäljningsetapper. Fastigheten ligger i omedelbar närhet till småbåtshamn och skärgård och på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm. Fastigheten är en del av ortens långa industrihistoria där telekomindustrin har spelat en framträdande roll och denna historia tas i särskilt beaktande vid utvecklingen.

Se lediga bostäder

Till projektsidan

Waterfront erbjuder 90 bostadsrätter för den livsnjutare som söker det lilla extra i livet alla dagar om året. Här har ni chansen att förvärva ett unikt hem. Tillträdet är planerat 2018-2019. Fastigheten är en del av ortens långa industrihistoria där telekomindustrin har spelat en framträdande roll och denna historia tas i särskilt beaktande vid utvecklingen. 

Waterfront erbjuder boende från 25kvm till 200kvm, små enrummare, vackra Townhouses till minimalistiska och magnifika Penthouse våningar. Majoritet av bostäderna har sjöutsikt med balkonger, altan eller trädgårdar. Med sina dubbla private SPA anläggningar, direkt access till parkering och supercharges samt oslagbar utsikt över havet har Rosewood skapat ett unikt boendekoncept i Nynäshamn.

I etapp 2 kommer Rosewood Properties skapa 50 unika och attraktiva bostadsrätter, här bor du i ett stilsäkert och bekvämt hem. Dessa bostäder blir exceptionella och smakfulla. Väldisponerad planlösning är något som erbjuds i alla bostäder oavsett kvm.

I etapp 3 kommer Rosewood Properties bygga 110 bostäder. Här ser vi en mix av bostadsrätter, hyresrätter och radhus.

Här har ni chansen att bo i ytterst välplanerade och tilltalande hem. Unik tillfälla att förvärva dessa fantastiska bostäder där bra materialval och design möter högkvalitet standard.