Diavoxgränd

På Diavoxgränd utvecklar Rosewood nu tredje byggetappen av projektet på Nynäshamn där det planeras för ca 7000 BTA bostäder. Här planeras det för 80-100 lägenheter i ett kvarter inbäddad i grönska och mysiga gångstråk. Tidsplanen för utvecklingen av dessa bostäder är planerat preliminärt 2020-2021.

Med havet inpå knuten och Stockholms storstadspuls på behändigt avstånd är Nynäshamn en plats där man kan stanna upp, slappna av och njuta av livet. Varje dag. I Nynäshamn förekommer fritidslyx i sådant överflöd att invånarna snarare ser d et som naturliga inslag i vardagen. 

Just havet är Nynäshamns signum och skärgårdslivet genomsyrar staden. Men det är som sagt inte bara havet som erbjuder aktiviteter, landsvägarna är gjorda för cykling med vyer över en pittoresk landsbygd. Tempot är påtagligt lugnare än i storstaden. Det betyder att Nynäshamn som samhälle är mycket starkt sammansvetsat. Med över 2 000 öar och 100 mil kust får man nästan anstränga sig för att inte vara nära havet. Det här är inte ett avlägset paradis. Det här han bli ditt hem.